Bitki Bazlı Beslenme Dengeli Bir Yaklaşım

Alkali rejimler, muayyen yemekleri yemenin vücudunuzdaki pH seviyelerini dengelemeye destek olabileceği fikrine dayanır. Bunun genel sıhhat ve refahı desteklediği düşünülmektedir. Alkali diyetin faydalarını destekleyen birtakım kanıtlar olması durumunda, alkali yiyecekler yemenin kanınızın pH’ını hakkaten değiştirebileceğine dair hiç bir ilmi delil olmadığını belirtmek önemlidir. Bununla beraber, nebat bazlı beslenmenin birçok başka faydası da vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Kalp hastalığı riskinin azalması Kanser riskinin azalması Kan şekerinin daha iyi denetim edilmesi Kilogram kaybı Artan enerji seviyeleri Alkali bir rejim benimsemeyi düşünüyorsanız, ilk olarak doktorunuzla görüşmeniz önemlidir. İhtiyacınız olan bütün gıdaları aldığınızdan güvenilir olmanıza destek olabilirler. Bitki bazlı bir rejim iyi mi dengelenir? Bitki bazlı bir rejim naturel olarak alkalidir, zira meyveler, sebzeler ve tam tahıllar alkali meydana getiren besinlerdir. Sadece, işlenmiş gıdalar, et ve süt ürünleri şeklinde rejiminizi daha asidik hale getirebilecek birtakım besinler vardır. pH seviyelerinizi dengelemeye çalışıyorsanız, bu asidik yiyeceklerin alımını sınırlamanız önemlidir. Ek olarak, aşağıdakiler şeklinde bol bol alkali […]

Bitki Bazlı Beslenme Dengeli Bir Yaklaşım

Veganlık ve Alkali Diyetler: Bitkilerle pH Seviyelerini Dengelemek

Alkali rejimler, muayyen yemekleri yemenin vücudunuzdaki pH seviyelerini dengelemeye destek olabileceği fikrine dayanır. Bunun genel sıhhat ve refahı desteklediği düşünülmektedir.

Alkali diyetin faydalarını destekleyen birtakım kanıtlar olması durumunda, alkali yiyecekler yemenin kanınızın pH’ını hakkaten değiştirebileceğine dair hiç bir ilmi delil olmadığını belirtmek önemlidir.

Bununla beraber, nebat bazlı beslenmenin birçok başka faydası da vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Kalp hastalığı riskinin azalması
  • Kanser riskinin azalması
  • Kan şekerinin daha iyi denetim edilmesi
  • Kilogram kaybı
  • Artan enerji seviyeleri

Alkali bir rejim benimsemeyi düşünüyorsanız, ilk olarak doktorunuzla görüşmeniz önemlidir. İhtiyacınız olan bütün gıdaları aldığınızdan güvenilir olmanıza destek olabilirler.

Veganlık ve Alkali Diyetler: Bitkilerle pH Seviyelerini Dengelemek

Bitki bazlı bir rejim iyi mi dengelenir?

Bitki bazlı bir rejim naturel olarak alkalidir, zira meyveler, sebzeler ve tam tahıllar alkali meydana getiren besinlerdir. Sadece, işlenmiş gıdalar, et ve süt ürünleri şeklinde rejiminizi daha asidik hale getirebilecek birtakım besinler vardır.

pH seviyelerinizi dengelemeye çalışıyorsanız, bu asidik yiyeceklerin alımını sınırlamanız önemlidir. Ek olarak, aşağıdakiler şeklinde bol bol alkali meydana getiren yiyecekler yemeye odaklanmalısınız:

  • Meyveler
  • Sebze
  • Tam tahıllar
  • Kuruyemişler ve tohumlar
  • Baklagiller

Ek olarak yiyeceklerinize alkali meydana getiren otlar ve baharatlar eklemeyi deneyebilirsiniz, mesela:

  • Kırmızı biber
  • Zerdeçal
  • Reyhan
  • Tarçın
  • Zencefil

Bu ipuçlarını takip ederek pH seviyenizi kolayca dengeleyebilir ve nebat bazlı beslenmenin bütün yararlarından yararlanabilirsiniz.

Bitki bazlı protein kaynakları

Protein, muhtelif vücut fonksiyonları için gereksinim duyulan temel bir besindir. Et yaygın bir protein deposu olsa da, nebat bazlı kaynaklardan da bol bol protein almak mümkündür.

En iyi nebat bazlı protein kaynaklarından bazıları şunlardır:

  • Tofu
  • Tempe
  • Edamame
  • Mercimek
  • Nohut

Bu besinlerin tamamı protein ve lif açısından zengindir ve hem de demir, kalsiyum ve magnezyum şeklinde öteki gıda maddelerinin de iyi bir deposudur.

Bitki bazlı bir rejim uyguluyorsanız, kafi protein aldığınızdan güvenilir olmanız önemlidir. Protein için tavsiye edilen günlük alım, vücut ağırlığınızın kilogramı başına 0,8 gramdır. 150 poundluk bir birey için bu, günde ortalama 56 gram protein demektir.

Gün süresince muhtelif nebat bazlı yiyecekler yiyerek protein ihtiyacınız olan şeyi kolayca karşılayabilirsiniz. Mesela, kahvaltıda tofu karışımı, öğle yemeğinde mercimek salatası ve akşam yemeğinde nohut körisi yiyebilirsiniz.

Veganlık ve Alkali Diyetler: Bitkilerle pH Seviyelerini Dengelemek

Bitkisel demir kaynakları

Demir, kırmızı kan hücresi üretimi şeklinde muhtelif vücut fonksiyonları için gereksinim duyulan temel bir mineraldir. Et iyi bir demir deposu olsa da, nebat bazlı kaynaklardan da bol bol demir almak mümkündür.

En iyi bitkisel demir kaynaklarından bazıları şunlardır:

  • Ispanak
  • Lahana
  • Brokoli
  • Fasulye
  • Mercimek

Bitkisel demirin hayvansal demir kadar rahat emilmediğini belirtmek önemlidir.

Alkali Rejim Bitki Bazlı Beslenme
Alkali meydana getiren gıdaların yüksek olduğu bir rejim Bitkilere dayalı bir rejim
Alkali besinler içinde meyveler, sebzeler, kuruyemişler ve tohumlar bulunur Bitki bazlı rejimler meyveler, sebzeler, tam tahıllar, baklagiller, kuruyemişler ve tohumlar dahil olmak suretiyle muhtelif yemekleri içerebilir
pH dengesi bir maddenin ne kadar asidik yahut alkali bulunduğunun ölçüsüdür pH dengesi genel sıhhat açısından önemlidir
Alkali diyetlerin pH dengesini iyileştirmeye ve genel sağlığı iyileştirmeye destek olduğu söylenmektedir Bitki bazlı rejimler, kalp hastalığı, kanser ve aşırı kiloluluk riskinin azalması da dahil olmak suretiyle bir takım sıhhat yararıyla ilişkilendirilir
Okuyun  Duygusal Yemeyi Nasıl Durdurabilir ve Kilo Verebilirsiniz?

Veganlık ve Alkali Diyetler: Bitkilerle pH Seviyelerini Dengelemek

Bitki bazlı beslenmenin yararları

Bitki bazlı bir rejim, meyveler, sebzeler, baklagiller ve kuruyemişler şeklinde tam bitkisel gıdalara dayanan bir rejimdir. Bitki bazlı bir rejimi takip etmenin birçok faydası vardır, bunlar içinde şunlar bulunur:

Kronik rahatsızlık riskinin azalması: Bitki bazlı bir diyetin kalp hastalığı, nüzul, tip 2 diyabet ve birtakım kanser türlerinin riskini azalttığı gösterilmiştir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların lif, vitamin, mineral ve antioksidanlar açısından varlıklı olması ve bunların hepsinin iyi sağlığa katkıda bulunmasıdır.
Kilogram kaybı: Bitki bazlı bir rejim zayıflamanıza ve verdiğiniz kiloyu korumanıza destek olabilir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların kalori ve yağ açısından düşük olması ve tatminkar olmalarıdır, bundan dolayı aşırı yeme olasılığınız daha düşüktür.
İyileştirilmiş tansiyon: Bitki bazlı bir rejim, kalp hastalığı için bir risk faktörü olan kan basıncını düşürmeye destek olabilir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların kan basıncını düşürmeye destek olan potasyum açısından varlıklı olmasıdır.
İyileştirilmiş kolesterol seviyeleri: Bitki bazlı bir rejim, kalp hastalığı için başka bir risk faktörü olan kolesterol seviyelerini düşürmeye destek olabilir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların kolesterolü düşürmeye destek olan çözünür lif açısından varlıklı olmasıdır.
Azaltılmış apse: Bitki bazlı bir rejim, birçok kronik hastalığın etkeni olan iltihabı azaltmaya destek olabilir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların iltihapla savaşmaya destek olan antioksidanlar açısından varlıklı olmasıdır.
Artan enerji seviyeleri: Bitki bazlı bir rejim, kendinizi daha enerjik hissetmenize destek olabilir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların demir, B vitaminleri ve magnezyum şeklinde enerji üretimi için lüzumlu olan besinler açısından varlıklı olmasıdır.
Daha iyi uyku: Bitki bazlı bir rejim daha iyi uyumanıza destek olabilir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların uykuyu desteklemeye destek olan bir mineral olan magnezyum açısından varlıklı olmasıdır.
Geliştirilmiş ruh hali: Bitki bazlı bir rejim ruh halinizi iyileştirmeye destek olabilir. Bunun sebebi, bitkisel gıdaların folat, B12 vitamini ve omega-3 yağ asitleri şeklinde beyin sağlığı için lüzumlu olan besinler açısından varlıklı olmasıdır.

Bitki bazlı bir rejim iyi mi dengelenir?

Bitki bazlı bir rejim, meyveler, sebzeler, tam tahıllar ve baklagiller şeklinde tam bitkisel gıdalara dayanan bir rejimdir. Et, süt ürünleri ve yumurtayı hariç meblağ.

Bitki bazlı bir rejimi takip etmenin kalp sağlığının iyileşmesi, kanser riskinin azalması ve kan basıncının düşmesi şeklinde birçok faydası vardır. Sadece dikkatli bir planlama yapmadan nebat bazlı bir rejimden ihtiyacınız olan bütün gıdaları almak zor olabilir.

Bitki bazlı bir rejimi takip etmenin zorluklarından biri pH seviyelerini dengelemektir. Meyveler, sebzeler ve tam tahıllar şeklinde alkali yiyecekler vücuttaki asitleri nötralize etmeye destek olurken, et, süt ürünleri ve işlenmiş gıdalar şeklinde asidik yiyecekler asidoza katkıda bulunabilir.

Bitki bazlı bir rejimde pH seviyelerini dengelemek için bol bol alkali besin tüketmek ve asidik besinlerden kaçınmak önemlidir. Birtakım iyi alkali besin kaynakları şunlardır:

  • Meyveler
  • Sebze
  • Tam tahıllar
  • Baklagiller
  • Fındık
  • Tohumlar
Okuyun  Vegan Olmak Doğal Bir Anti-İnflamatuvar

Kaçınılması ihtiyaç duyulan asidik gıdaların birtakım iyi kaynakları şunlardır:

  • Et
  • Günlük
  • İşlenmiş gıdalar
  • Şeker
  • Alkol

Bu ipuçlarını takip ederek nebat bazlı beslenmede pH seviyelerinin dengelenmesine destek olabilir ve bu sıhhatli hayat tarzının bütün yararlarından yararlanabilirsiniz.

Veganlık ve Alkali Diyetler: Bitkilerle pH Seviyelerini Dengelemek

4. Bitki bazlı bir rejim iyi mi dengelenir?

Bitki bazlı bir rejim, meyveler, sebzeler ve tam tahıllar şeklinde alkali meydana getiren gıdalar açısından naturel olarak yüksektir. Sadece, işlenmiş gıdalar, şekerli içecekler ve rafine edilmiş tahıllar şeklinde asidik olabilen birtakım nebat bazlı gıdalar da vardır. Bitki bazlı bir rejimi dengelemek için, bol bol alkali meydana getiren besin tüketmek ve asidik besin alımınızı sınırlamak önemlidir.

İşte nebat bazlı beslenmeyi dengelemek için birtakım ipuçları:

  • Kucak dolusu meyve ve sebze yiyin. Meyve ve sebzeler alkali oluşturur ve vitamin, mineral ve lifle doludur. Günde minimum beş porsiyon meyve ve sebze yemeyi hedefleyin.
  • Rafine tahıllar yerine tam tahılları tercih edin. Tam tahıllar rafine tahıllara bakılırsa daha alkalin oluşturur ve hem de iyi bir lif deposudur.
  • İşlenmiş besin alımınızı sınırlayın. İşlenmiş gıdalar çoğu zaman şeker, tuz ve sağlıksız yağlar açısından zengindir ve asidik olabilir. Olası olduğunda tam, işlenmemiş besinleri seçin.
  • Şekerli içeceklerden kaçının. Şekerli içecekler asidiktir ve kg alımına ve öteki sıhhat problemlerine yol açabilir. Bunun yerine su, şekersiz çay yahut maden suyu tercih edin.

Bu ipuçlarını takip ederek nebat bazlı beslenmeyi kolayca dengeleyebilir ve bunun getirmiş olduğu bütün faydaların tadını çıkarabilirsiniz.

5. Bitki bazlı protein kaynakları

Bitkiler mükemmel bir protein deposudur ve ihtiyacınız olan proteini sağlayabilecek birçok değişik nebat türü vardır. En iyi nebat bazlı protein kaynaklarından bazıları şunlardır:

  • Fasulye ve baklagiller
  • Kuruyemişler ve tohumlar
  • Tofu ve tempeh
  • Tam tahıllar
  • Edamame

Bu yiyeceklerin tamamı protein açısından zengindir ve vücudunuzun kendi başına üretemediği temel amino asitleri sağlar. Muhtelif nebat bazlı protein kaynakları yiyecek, ihtiyacınız olan bütün gıdaları aldığınızdan güvenilir olmanın en iyi yoludur.

6. Bitkisel demir kaynakları

Bitkiler iyi bir demir deposudur, sadece bitkilerdeki demir hayvansal ürünlerdeki demir kadar rahat emilmez. Bunun sebebi nebat bazlı demirin fitatlara bağlı olması ve bunun da emilimini engellemesidir. Sadece nebat bazlı demirin emilimini çoğaltmak için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

  • Demir açısından varlıklı besinlerle beraber C vitamini açısından varlıklı besinler tüketin. C vitamini demirin emilimini artırmaya destek verir.
  • Demir açısından varlıklı yiyeceklerinizi döküm demir tencerede pişirin. Tavadaki demir, yiyeceğe sızarak demir içeriğini artıracaktır.
  • Fasulye ve tahıllarınızı pişirmeden ilkin suda beklemeye alın. Bu, fitatların bir kısmını gidermeye destek olacak ve demirin daha emilebilir olmasını elde edecektir.

Bitkisel demirin birtakım iyi kaynakları şunlardır:

  • Ispanak
  • Lahana
  • Brokoli
  • Fasulye
  • Mercimek
  • Tofu
  • Tempe
  • Fındık
  • Tohumlar

Demir alımınız hikayesinde endişeleriniz var ise, doktorunuzla görüşün. Size demir takviyesi almanızı önerebilirler.

Bitki bazlı kalsiyum kaynakları

Kalsiyum, kemik sağlığı, kas fonksiyonu ve kan pıhtılaşması için lüzumlu bir mineraldir. Yetişkinler için tavsiye edilen günlük kalsiyum alımı 1.000 mg’dır.

Okuyun  Diyabet İçin Düşük Yağlı Diyet Kan Şekerini Yönetin

Bitkisel kalsiyum kaynakları şunlardır:

  • Lahana, ıspanak ve kara lahana şeklinde koyu yapraklı yeşillikler
  • Brokoli
  • Soya fasulyesi ve tofu, tempeh ve soya sütü şeklinde soya ürünleri
  • Tahin
  • Yulaf
  • Badem
  • Brezilya fıstığı
  • Güçlendirilmiş nebat bazlı sütler ve yoğurtlar

Bütün nebat bazlı kalsiyum kaynaklarının hayvansal kaynaklar kadar iyi emilmediğini belirtmek önemlidir. Mesela, ıspanaktaki kalsiyum, süt mamüllerindeki kalsiyum kadar iyi emilmez.

Bitki bazlı bir rejim uyguluyorsanız, rejiminizden kafi kalsiyum aldığınızdan güvenilir olmanız önemlidir. Günlük ihtiyacınız olan şeyleri karşılamaya yönelik kalsiyum takviyesi almanız gerekebilir.

Bitki bazlı B12 vitamini kaynakları

B12 vitamini hayvansal ürünlerde bulunan temel bir besindir. Sadece, güçlendirilmiş gıdalar ve takviyeler tüketerek nebat bazlı bir rejimle kafi B12 vitamini almak mümkündür.

B12 vitamini içeren güçlendirilmiş gıdalar şunlardır:

  • ben sütüm
  • Yulaf sütü
  • Badem sütü
  • Bitki bazlı yoğurt
  • Tofu
  • Tempe
  • Miso
  • Nori
  • gıda mayası

B12 vitamini takviyeleri tablet, kapsül ve sıvı olmak suretiyle muhtelif formlarda da mevcuttur.

Bütün nebat bazlı gıdaların B12 vitamini ile güçlendirilmediğini belirtmek önemlidir. Bundan dolayı, nebat bazlı bir rejim uyguluyorsanız kafi oranda B12 vitamini ile güçlendirilmiş besin yahut takviye tükettiğinizden güvenilir olmanız önemlidir.

B12 vitamini alımınız hikayesinde endişeleriniz var ise, doktorunuzla görüşün. Bir takviye almanız gerekip gerekmediğini belirlemenize destek olabilirler.

9. Bitki Bazlı Beslenmeye Geçiş İçin İpuçları

Bitki bazlı bir rejime geçiş yapmak büyük bir değişim olabilir, sadece sağlığınız ve gezegen için ne olursa olsun buna kıymet. Geçişi sorunsuz bir halde yapmanıza destek olacak birkaç ipucu:

  • Rejiminizden hayvansal ürünleri kademeli olarak çıkararak başlayın. Bu, vücudunuza ahenk sağlaması için süre tanıyacak ve herhangi bir negatif yan tesir yaşama olasılığınız daha düşük olacaktır.
  • En sevdiğiniz hayvansal gıdalar için nebat bazlı ikameler bulun. Artık oldukca sayıda mükemmel nebat bazlı seçenek mevcut, bu nedenle en sevdiğiniz yemekleri kaçırmak zorunda kalmayacaksınız.
  • Bitki bazlı beslenmenizde kafi gıda aldığınızdan güvenilir olun. İhtiyacınız olan bütün gıdaları aldığınızdan güvenilir olmak için doktorunuzla yahut kayıtlı bir diyetisyenle görüşün.
  • Yardım istemekten korkmayın. Bitki bazlı rejime geçişinizde size destek olacak kitaplar, internet sayfaları ve yardımcı grupları şeklinde birçok kaynak mevcuttur.

Bitki bazlı bir rejime geçiş yapmak, sağlığınızı ve gezegeni iyileştirmenin mükemmel bir yoludur. Birazcık planlama ve destekle, geçişi sorunsuz bir halde gerçekleştirebilir ve nebat bazlı bir hayat tarzının bütün avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Mevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

S: Alkali rejim nelerdir?

Alkali rejimler, potasyum, kalsiyum ve magnezyum şeklinde alkali meydana getiren mineraller açısından varlıklı yiyecekler yemenin vücudunuzdaki pH seviyelerini dengelemeye destek olabileceği teorisine dayanır. Bunun genel sıhhat ve refahı desteklediği düşünülmektedir.

S: Alkali diyetin yararları nedir?

Alkali diyetlerin kg kaybı, tansiyon ve kolesterol seviyeleri için yararlı olabileceğine dair birtakım kanıtlar vardır. Sadece, bu bulguları doğrulamak için daha çok araştırmaya gereksinim vardır.

S: Alkali diyetin zorlukları nedir?

Alkali rejimler, et, süt ürünleri ve işlenmiş gıdalar şeklinde birçok yaygın gıdadan kaçınmayı gerektirdiğinden takip edilmesi zor olabilir. Ek olarak, alkali diyetlerin öteki rejim türlerinden daha yararlı olduğu iddialarını destekleyen hiç bir ilmi delil yoktur.

Tuna Özçelik, Cesacy.com'un kurucusu olarak dijital dünyada kendine sağlam bir yer edinmiştir. Teknoloji, yaşam tarzı ve kişisel gelişim konularındaki geniş bilgi birikimiyle, blogunda özgün ve bilgilendirici içerikler sunmaktadır. Tuna Özçelik, yazarlık ve editörlük tecrübesini, okuyucularına değerli bilgiler sunmak ve onların hayatlarını zenginleştirmek amacıyla kullanmaktadır.

  • Toplam 161 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Sizi Kadın Yapan Hormonlar

Yanıt formatı beklenmedik. Hormonal Balans Düşük Yağlı Rejim Hormon dengesi, vücuttaki hormon seviyelerinin birbirleriyle senkronize olduğu bir durumdur. Bu, genel sıhhat ve sağlık için önemlidir, şundan dolayı hormonlar metabolizma, üreme ve ruh hali dahil olmak suretiyle muhtelif vücut fonksiyonlarında rol oynar. Düşük yağlı rejim, doymuş ve trans yağ payı düşük bir rejimdir. Bu tür diyetin kalp hastalığı, nüzul ve muayyen kanser türlerinin riskini azaltmak da dahil olmak suretiyle bir takım sıhhat yararına haiz olduğu gösterilmiştir. Bayanlar Beslenme Kadın vücutları, buluğluk, hamilelik ve menopoz benzer biçimde yaşamları süresince bir takım hormonal değişim geçirmeleri bakımından benzersizdir. Bu değişimler bir kadının genel sıhhat ve refahını etkileyebilir ve hormonal dengesini desteklemek için doğru gıdaları aldığından güvenli olmak önemlidir. Beslenme, hanımlarda hormonal dengeyi korumanın mühim bir parçasıdır. Meyve, sebze ve tam tahıllar açısından varlıklı sıhhatli bir rejim yiyecek, hormonları denetim altında tutmaya ve genel sağlığı iyileştirmeye destek olabilir. Esenlik Özellikler Hormon dengesi genel sıhhat ve […]

Kısa Vadeli Diyet Planları Bir Giriş

İçindekilerII. Kısa süreli rejim planı nelerdir?III. Kısa vadeli rejim planlarının yararlarıIV. Kısa vadeli rejim planlarının riskleriV. Kısa vadeli bir rejim planı iyi mi seçilir?VI. Kısa vadeli bir rejim planını izlemek için ipuçlarıVII. Kısa vadeli bir rejim planını izlemek için ipuçlarıSıhhatli uzun vadeli rejime iyi mi geçilir?IX. Kısa süreli rejim planı nelerdir? Kısa vadeli rejim planlarının yararları Kısa vadeli rejim planlarının riskleri Kısa vadeli bir rejim planı iyi mi seçilir? Popüler kısa vadeli rejim planları Kısa vadeli bir rejim planını izlemek için ipuçları Sıhhatli uzun vadeli rejime iyi mi geçilir? Sorular ve Cevapları Diyet Planı Özellikler Kısa vadeli rejim Çoğu zaman 2-4 hafta benzer biçimde kısa bir müddet süresince takip edilmek suretiyle tasarlanmıştır Süratli zayıflamanıza destek olabilir Uzun vadeli kg kaybı için sürdürülebilir olmayabilir Kilogram kaybı Süratli zayıflamanıza destek olabilir Uzun vadeli kg kaybı için sürdürülebilir olmayabilir Yoyo rejimine yol açabilir Beslenme Vücudunuzun gerekseme duyduğu bütün gıdaları sağlamayabilir Gıda eksikliğine yol […]

Farkındalık Kilo Vermek İçin Güçlü Bir Araçtır

İçindekilerII. Farkındalık nelerdir?II. Farkındalık nelerdir?IV. Kilo kaybı için farkındalığın yararlarıV. Kilo kaybı için farkındalık iyi mi uygulanır?6. Sual ve YanıtVII. Farkındalığı günlük yaşamınıza dahil etmek için ipuçlarıKilo kaybı için farkındalığın yaygın zorluklarıIX. Kilo kaybı için farkındalık zorluklarının üstesinden iyi mi gelinir? Farkındalık uygulamaları, insanların farkındalığı, doğrusu anda olma ve anın bilincinde olma durumunu iyi mi uygulayacaklarını öğrenmelerine destek olmak için tasarlanmıştır. Farkındalığın, stresi azaltma, uykuyu iyileştirme ve iştahı düzen benzer biçimde kilogram kaybı için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Her biri kendine has özelliklere ve faydalara haiz birçok değişik farkındalık uygulaması mevcuttur. Birtakım popüler farkındalık uygulamaları içinde Headspace, Calm ve Insight Timer bulunur. Kilo verme hedeflerinizi desteklemek için bir farkındalık uygulaması kullanmak istiyorsanız, sizin için doğru olan bir tatbik seçmeniz önemlidir. Uygulamanın maliyeti, seansların uzunluğu ve sunulan meditasyon uygulamalarının türü benzer biçimde sizin için mühim olan özellikleri göz önünde bulundurun. Farkındalık uygulamaları zayıflama rejimlerini desteklemek için yararlı bir çalgı olabilir. […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele